Условия за обслужване на клиенти

Тази уеб страница (наречена „САЙТ“) е администрирана от «Морека»ООД (наречена и „ribazabira.com”), със седалище в България, гр.Бургас, СПЗ, ул. Одрин 2, регистрирано в Търговския Регистър при Агенция по вписванията с ЕИК — BG205989082, телефон: 0887098192.

Моля, прочетете внимателно общите условия по-долу преди да използвате САЙТА.
За използването на този САЙТ, Вие се съгласявате безусловно с тези правила и условия.
Общите условия могат да бъдат променени по всяко време чрез актуализиране на настоящия САЙТ. Тези промени влизат в сила незабавно и са задължителни за всички потребители/клиенти.

Влизайки в САЙТА, потребителите се съгласяват да спазват представените общи условия, както и приложимите закони.

«Морека»ООД, като създател и собственик на сайта ribazabira.com Ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани само за лична употреба с нетърговска цел, при условие че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения. Не се разрешава материалите на този Сайт да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

НАЧИНИ НА ПОКУПКА Поръчките в RIBAZABIRA могат да се направят онлайн от ribazabira.com, по телефона или чрез директно закупуване от магазините.

Продуктите и услугите, показани в САЙТА, представляват оферта на ribazabira.com.

Вашата ПОРЪЧКА ще се приема от ribazabira.com като предложение за договор.

Чрез осъществяване на поръчка в САЙТА, Вие потвърждавате, че сте съгласни с формата на комуникация (телефон или e-mail), чрез който ribazabira.com осъществява изпълнението на поръчките в САЙТА.

Ако ribazabira.com потвърждава изпълнението на една поръчка, това означава пълно приемане на условията на поръчката. Приемането на поръчката от ribazabira.com се счита за извършено тогава, когато съществува електронно потвърждение (e-mail), изпратено от ribazabira.com до клиента, без да се изисква потвърждение за получаване от страна на клиента.

Ribazabira.com в нито един момент не разглежда непотвърдена поръчка да има силата на договор.

Договорът влиза в сила при потвърждение на поръчката от Ribazabira.com.

Настоящите правила и условия за продажба са на основата на сключения договор.

Предмет на поръчката

Предмет на поръчката представлява продуктът/продуктите, за които клиентът е изразил желание да закупи чрез създаване на поръчка в сайта, потвърдена от ribazabira.com. Продуктът/продуктите притежават характеристиките, описани в САЙТА.

ДОСТАВКИ И СРОКОВЕ

За Страната поръчките се изпълняват в срок от 2 работни дни със Спиди и ЕКОНТ (доставки се изпълняват и в събота) до офиса на Спиди/Еконт или до адреса на клиент.

За ЕС поръчките се изпълняват в сроки от 5—7 работни дни със Спиди/DPD до адреса на клиент.

РЕКЛАМАЦИИ

Рекламации се приемат до 14 дни от датата на получаване на стоката отразена в документите за предаване от куриера, като това може да стане само ако продукта и опаковката са в ненарушен търговски вид. Цената за връщането на стоката в този случай е за сметка на клиента.
Ако по някаква причина стоката е предадена на клиента с повредена опаковка или по друга основателна причина, замяната или връщането на стоката се осъществява за наша сметка.

Изключения:
Рекламации не се приемат за доставка на стоки, които поради своето естество не могат да бъдат върнати или подлежат на бързо разваляне, или има опасност от влошаване на качествените им характеристики;

Съгласно законното право, при връщане на продукта, възстановяването на стойността ще бъде осъществено в рамките до 30 (тридесет) дни от връщането.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва чрез един от следните начини:
1. Плащене чрез наложен платеж
2. Плащане чрез банков превод
3. Плащане чрез кредитни/дебитни карти

АКО ИМАТЕ ОЩЕ ВЪПРОСИ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!